Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Almindelige betingelser for handel via internettet:

  • Betaling modtages med: Dankort/Visa-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB kort. Beløb trækkes fra kortholder, når bestilling afhentes hos os.
  • Alle beløb er i DKK og inkl. Dansk Moms.
  • Alle køb trækkes på kundens konto med det samme.• Gavekort har en udløbsdato på 36 måneder og kan bruges i Skagen Bageri.

    • Alle kredit- eller købekort oplysninger afgives over en sikker, krypteret forbindelse til Dansk Internet Betalings System, DIBS. Læs mere om de mulige kredit- og købekort samt sikkerheden ved anvendelsen af disse her:

Levering:

Køb af gavekort vil blive sendt på email hvor det printes eller det individuelle 8-ciffer gavekortsnummer oplyse i butikken ved brug af gavekortet. Gavekortet kan bruges i Skagen Bageri. Ved køb på internettet fungerer den fremsendte kvittering som købsbevis.

Refundering:

Ændringer i evt. menu, vine m.v. kan i sjældne tilfælde forekomme, ligeledes kan retter i sjældne tilfælde være udsolgte. Hvis dette sker, vil restauranten kontakte gæsten pr telefon. Hvis der ikke kan etableres enighed omkring en evt ny bestilling returneres pengene til samme kort som afgav betalingen.


Fortrydelsesret


Der er 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af gavekortet, dog ikke hvis gavekortet er delvist brugt. Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte os og gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, hvorefter vi vil annullere gavekortet og tilbagefører pengene til samme kort som afgav betalingen.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til Laila på laila@skbageri.dk eller tlf.: +45 9844 1315. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Ved tvivl om betaling:

Send en mail til info@skbageri.dk eller ring på telefon 9844 1315

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE INFORMATIONER

Skagen Bageri værner om privatlivets fred også når du møder os online. Således vil al behandling af personlige oplysninger, som genereres på denne hjemmeside, være overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning på området og aldrig gøres tilgængelig til en tredjepart.

Hjemmesiden indsamler oplysninger på forskellige måder. Når du bestiller varer, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail og andre kontaktoplysninger, som er relevante for leveringen af den ønskede ydelse. Oplysninger vil kun blive anvendt som led i det generelle kundeforhold og for at gøre det lettere for dig at bruge hjemmesiden.

Vi anvender cookies og logfiler, som giver os værdifulde oplysninger om brugen af vores websted. En cookie er en lille bid information, som sendes til din browser fra en webserver, og som gemmes på din harddisk indtil du sletter den. Vi anvender denne information til at følge trafikmønstre, som vi anvender i forbindelse med systemadministration, indsamling af oplysninger om besøgsadfærd og præferencer med henblik på at optimere hjemmesiden.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen tredjemand, medmindre vi har indhentet dit samtykke hertil, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre dine personlige oplysninger, og hjemmesiden er omfattet af sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte mod tab, misbrug og ændring af de oplysninger, vi har kontrol over.

Forretningsoplysninger
Firmanavn: Skagen Bageri ApS
Adresse: Fiskehuskaj 13, 9990 Skagen. (Juridisk adresse)
CVR-nummer: 4277 4383
Mail: info@skbageri.dk
Telefon: 9844 1315